top of page
Karaokekungen
Karaokekungen

KaraokeKungen - "Det svåraste som finns är att på några rader försöka sammanfatta vad ens arbete handlar om. Jag tror att många av mina pjäser handlar om att förlora kontrollen över tillvaron, på olika sätt, eftersom jag själv är rädd för det.

press to zoom
Äkta Fransk Gulmetall
Äkta Fransk Gulmetall

Äkta fransk gulmetall - Petra Revenues första roman är en het, snabb och grym kärlekshistoria där alla varningslampor blinkar förgäves.

press to zoom
Hanteras Varsamt
Hanteras Varsamt

I Hanteras Varsamt får du chansen att umgås med pilska Signe, Tord, som inte kan låta bli att under organsierade former titta på sin nakna granne, Magda, som tillsammans med sin nya väninna kommer på ett bra sätt att ta från dom rika och ge till dom fattiga, Dvärgen George som sätter tändstickor i halsen när han ska uppträda?och en mängd andra närmast Fellinska karaktärer.

press to zoom
Privat
Privat

PRIVAT handlar om glappet mellan hur du presenterar dig själv och hur du är. PRIVAT handlar även om kärlek, erotik, åldrande, om vad ett JAG är, hur andra sidan eventuellt kan se ut, skilsmässa, resor och förfall i största allmänhet. Och så den stora frågan; varför i helvete överhuvudtaget försöka skriva om det? PRIVAT är delvis baserad på Revenues egen dagbok, eftersom hon ville ta reda på i vilken fiktion hon skulle kunna vara en trovärdig karaktär.

press to zoom
Handplockat
Handplockat

Förlaget 284 Nominerat till Årets fotbok 2013 1 av 5 nominerade. Vinner avslöjas på bokmässan

press to zoom
Borta i solsystem 27
Borta i solsystem 27

Av Rikard Kärrman Efter en lång rymdresa, med bultande tentakler och på tre inte helt stadiga ben anländer kapten till solsystem 27, där han skall leda ett viktigt forskningsuppdrag som i hemlighet utforskar en gåtfull, tvåbent och eventuellt intelligent främmande art.

press to zoom
Peter Nilsson
Peter Nilsson

"Det är roligt och tänkvärt och mycket av det har som en blå ton över sig. Det är det där som gör att läsaren vänder tillbaka bladet en extra gång, för att åter känna den lite bitterljuva glidningen från skratt till eftertänksamhet, för att till slut finna leendet." (Arne Johnsson i VLT, Nerikes Allehanda, LT Södertälje och Norrtelje Tidning).

press to zoom
bottom of page